Perilex aansluiting Zoetermeer

Last van een storing? Wij staan dag en nacht voor u klaar! 

De hulp inschakelen van Elektricien Zoetermeer?

Neem telefonisch contact met ons op en wij zorgen ervoor dat een van onze elektriciens u komt helpen

In Nederland hebben woningen de afgelopen jaren steeds meer stopcontacten gekregen, omdat er steeds meer apparaten bij zijn gekomen. Stopcontacten zijn er in allerlei verschillende varianten. In Nederland worden er bijvoorbeeld geaarde en niet geaarde wandcontactdozen gebruikt. Dit zijn niet de enigste stopcontacten die er gebruikt worden. De perilex aansluiting wordt ook gebruikt. Deze aansluiting komt steeds in meer woningen voor. De aansluiting wordt vaak vergeleken met krachtstroom, maar dat is het niet. Het verschil tussen een normaal stopcontact en een perilex aansluiting is erg groot. Ze verschillen zoveel van elkaar door de hoeveelheid stroom die ze leveren. Een perilex aansluiting levert twee keer zoveel stroom. Een normaal stopcontact levert 230 volt, en de aansluiting dus twee keer zo veel. De aansluiting kan veel meer stroom leveren, doordat de aansluiting over meer fasen beschikt. De aansluiting beschikt over 3 fasen. Een normaal stopcontact beschikt maar over 2 fasen. De aansluiting is gemakkelijk te herkennen aan de vier openingen die de aansluiting heeft. Doordat de aansluiting meer stroom levert, kunt u krachtigere apparaten gebruiken in uw huis. Bij krachtige apparaten kunt u denken aan keukenapparatuur, zoals een keramische of inductiekookplaat. Deze keukenapparaten zijn alleen te gebruiken met een perilex aansluiting.

Voor welke apparaten is een perilex aansluiting nodig?

Een krachtige aansluiting is nodig voor apparaten die meer stroom eisen dan een normaal stopcontact kan geven. In een woning zijn er standaard stopcontacten van 230 volt aanwezig. Stopcontacten van 230 volt zijn niet voldoende voor elk apparaat. Sommige apparaten hebben een aansluiting nodig die veel meer stroom kan leveren. Dit is het geval bij een inductiekookplaat. Een inductiekookplaat gebruikt veel stroom, en een perilex aansluiting kan een inductiekookplaat van alle stroom voorzien. Gaat u koken op inductie en heeft u nog geen aansluiting? Dan is het nodig dat deze aan wordt gesloten in uw huis. 

Perilex laten aansluiten door Elektricien Zoetermeer

Als u perilex wilt laten aansluiten in uw woning, dan bent u aan het juiste adres bij Elektricien Zoetermeer. In de meeste nieuwbouwwoningen zit er meestal al een een aansluiting, maar in oudere huizen is dit niet het geval. Als u nog geen aansluiting heeft, dan is het belangrijk dat u dit laat aansluiten door een elektricien. Het aanleggen van de aansluiting is erg lastig, daarom moet het aanleggen van een de aansluiting altijd door een elektricien gebeuren. Onze elektriciens weten precies hoe deze klus veilig en efficiënt geklaard moet worden.

Groepenkast
Call Now Button