3 fase aansluiting

Last van een storing? Wij staan dag en nacht voor u klaar! 

De hulp inschakelen van Elektricien Zoetermeer?

Neem telefonisch contact met ons op en wij zorgen ervoor dat een van onze elektriciens u komt helpen

Moderne huizen hebben tegenwoordig modernere en complexere elektriciteitssystemen toegepast. Een 3 fase aansluiting is een van de meest populaire opties onder deze mensen. Als u geïnteresseerd bent om deze verbinding in uw huis te installeren, moet u de functie en de werking ervan leren. In termen van definitie bestaat dit type stroom toestand uit 3 x 25 A of hoger en levert het meestal 230 Spanning via 3 fasen of draden. Het is perfect voor alle gebouwen die krachtige apparaten of apparatuur bedienen, zoals machines, klimaatinstallaties, elektrische motoren en meer. Hoewel het geschikt is voor bedrijven, wordt het tegenwoordig ook gebruikt in woonhuizen.

 

Een behoefte aan driefasige verbindingen

Dus, wie heeft dit type elektriciteitsaansluiting nodig? U kunt voor deze keuze kiezen als u veel elektrische apparatuur heeft die hoogspanningsstroom nodig heeft. U moet een nieuwe driefasige verbinding installeren om deze items te ondersteunen. Als je nog steeds een enkelfasige aansluiting gebruikt, zullen die apparaten in hun stroom oververhitting veroorzaken. Bovendien zal het hebben van te veel apparatuur die tegelijkertijd werkt ook uw hoofdzekering verpesten. De oplossing voor dit probleem is een nieuwe installatie van 3 fase aansluiting, die die toestellen op verschillende fasen aansluit. De installatie- of configuratie procedure is echter een beetje ingewikkeld. Dat betekent dat u altijd de hulp van een professionele elektricien nodig heeft.

 

Voordelen van 3-fasen aansluiting

U kunt vele redenen vinden om dit type verbinding te gaan gebruiken. Het zendt bijvoorbeeld een bepaald vermogen over een bepaalde afstand bij een bepaalde spanning. Om nog maar te zwijgen van het feit dat het ook minder geleider materialen gebruikt dan een enkelfasige aansluiting. Vervolgens is de grootte van de machine eenvoudiger of kleiner. Dat betekent dat je hem op elke gewenste plek kunt plaatsen of installeren. Het volgende voordeel houdt verband met de hoeveelheid spanningsval die optreedt van bron naar laadpunten, die kleiner is. Ten slotte is het qua prijs goedkoper in vergelijking met de traditionele versie.

 

3-fasen verbinding installatie

Als het gaat om het aanleggen van een 3-fase aansluiting op je huis, moet je altijd voorbereidingen treffen. Het is aan te raden om samen te werken met een expert zoals wij. Wij monteren alle benodigde apparatuur. We zullen ervoor zorgen dat de stroombron volledig is losgekoppeld voordat we met de installatieprocedure beginnen. Het is niet te vergeten dat we ervoor zullen zorgen dat de kabel die voor deze verbinding wordt gebruikt, wordt gebruikt. We verspillen geen materialen, dus dit werk zal efficiënt worden gedaan. Wij zorgen ervoor dat u kunt ontspannen terwijl deze klus op tijd wordt geklaard.

3-fase-aansluiting-abb
Call Now Button