Extra groep aanleggen

Last van een storing? Wij staan dag en nacht voor u klaar! 

De hulp inschakelen van Elektricien Zoetermeer?

Neem telefonisch contact met ons op en wij zorgen ervoor dat een van onze elektriciens u komt helpen

Mensen hebben verschillende voorkeuren als het gaat om het opzetten van hun elektriciteitssysteem. Sommigen passen slechts één paneel toe op hun huis, terwijl anderen ervoor kiezen om een ​​extra groep aanleggen. Het kan een stroomonderbreker paneel of een zekeringspaneel zijn. Het is een feit dat uw behoeften in de loop van de tijd blijven veranderen en dat u waarschijnlijk enkele delen van uw systeem wilt wijzigen. De belangrijkste discussie hier gaat over het toevoegen van een sub paneel. Sommige mensen noemen het een sub paneel met afmetingen, dat is om de juiste stroom naar elk deel van uw huis te verdelen. Deze klus kan lastig zijn, dus u moet een professionele elektricien inhuren.

 

Een extra elektrisch paneel maken

Wanneer u een sub paneel toevoegt, moet u voldoende sleuven voor de stroomonderbreker opnemen. Het minste dat u kunt toevoegen is 12. Vervolgens moet u ervoor zorgen dat het paneel voldoende ruimte heeft voor algemene en verlichtingscircuits. De keuze wordt ook bepaald door het aantal apparaten dat je in huis gaat gebruiken. Als er veel hoogspanningsapparaten in het gebouw werken, moet u een paneel kiezen dat wordt geleverd met een grotere stroomonderbreker en meer openingen. Het volgende dat u moet weten, heeft betrekking op het juridische aspect. Zowel uw hoofd- als sub paneel moeten de NEC-procedure volgen. Dat betekent dat u de richtlijnen moet volgen in termen van grootte en installatielocatie. U mag het bijvoorbeeld niet installeren in een ruimte in de buurt van ontvlambare materialen.

 

Verdere installatie-overwegingen

Het belangrijkste voordeel van het installeren of toevoegen van een extra elektrisch paneel aan uw huis is het verminderen van de bedrading van het circuit. Op deze manier kunt u ook het risico van spanningsdaling verminderen. Als het gaat om de installatie, moet u op de locatie letten. Zorg ervoor dat je een droge en goed bereikbare plek kiest. De slechtste plaats om het te monteren is in een kamer met veel vocht en ontvlambare voorwerpen. Het gaat tenslotte om veiligheid. Het wordt ten zeerste aanbevolen om de stroom uit te schakelen voordat u aan een elektrisch project begint, inclusief het toevoegen van een extra groep. Het doel is om het risico op schokken en andere gerelateerde verwondingen te voorkomen. Hier is een feit. Voor deze baan is enige ervaring vereist en er zijn vergunningen nodig. Dat betekent dat niet alle mensen dit project mogen uitvoeren.

 

Werken met onze elektriciens

Ongeacht uw reden voor het toevoegen van een extra groep of panel, u moet een professional bellen. Niets is beter dan een erkende elektricien zoals wij. We hebben de tools, ervaring, vaardigheden en alles wat nodig is voor deze taak. U hoeft alleen met ons te overleggen over het project. Later zullen we deze taak tijdig en professioneel uitvoeren.

Extra groep aanleggen
Call Now Button